Невена Дишлиева – Кръстева

След години лутане, ups and downs, преумора, супер стрес и бързане, здравословни проблеми и какво ли още не, в началото на март установих, че съм стигнала до ръба на възможностите си за оцеляване. И потърсих помощ.

Владимир Новков не е онзи треньор, който ще ти направи комплекс от упражнения и ще те остави да се оправяш. Подходът на Влади е комплексен, грижа за цялостното ти същество – физика и психика, работа и почивка, сън и концентрация, хранене и още. Всичко това съобразено с навиците ти, без насилие над ритъма ти на живот, без да е нужно да си свръхчовек, за да бъдеш здрав и във форма. Има толкова дребни детайли, на които той умее да ти обърне внимание едновременно деликатно и категорично. Зад всичко това стои огромния му труд и познания, богата обща култура и детайлна информираност по всички въпроси, свързани с Човека.

Последните три месеца са сред най-хубавото, което съм направила за себе си. Без компетентността, сърдечността, отзивчивостта и психологическата подкрепа (Влади е не просто квалифициран психолог, а и органично добър и емпатичен човек) нямаше да се справя.